Dezvoltarea si ingrijirea copiilor este foarte importanta pentru noi. „ Clubul Copiilor din Cetate” s-a nascut din nevoia de a fi aproape de familiile care au dificultati, am creat un program cu ajutorul caruia cei mai tineri membri sa se dezvolte intr-un mod cat mai sanatos, pe toate planurile.

Proiectul a constat intr-un program special creat, astfel incat copiii sa se distreze in timp ce isi continua dezvoltarea psihologica, fizica si sociala, bazandu-se pe modelul de lucru 1 la 1 (voluntar- beneficiar), pentru o invatare reciproca.

In timpul petrecut in cadrul clubului, am lucrat la stimularea increderii copiilor si dezvoltarea personalitatii fiecaruia prin jocuri educative, dans, muzica, piese de teatru si multe alte activitati in aer liber.

Beneficiarii programului au provenit din diverse medii defavorizate, din familii cu dificultati, de la case de copii, oameni diagnosticati cu anumite boli (autism, sindromul Asperger) – cazuri mai putin fericite, care s-au transformat in adevarate lectii de viata, avand parte de incurajare si suport atat pentru ei, cat si pentru familiile sau apropiatii lor.