Compartimentul Clinic Boli Infectioase Copii Arad este unica sectie cu acest profil din judetul Arad si printre putinele din tara. Aici sunt vindecati anual intre 700 si 1200 de copii cu meningite, encefalite, scarlatine, rujeole, hepatite, enterocolite si multe, multe altele – boli care se transmit, boli care afecteaza nu doar bolnavul, ci si familia acestuia, colegii de scoala sau de gradinita, adica intreaga colectivitate din care apartine bolnavul.

Ambulatorul pe care ne dorim sa il avem la aceasta sectie l-am considerat absolut necesar deoarece oferim posibilitatea de tratare, investigatii, diagnosticare a copiilor fara nevoia de spitalizare, aceasta sectie fiind de boli infectioase astfel evitam contagierea copiilor cu mai multe boli.

Oricare dintre copiii nostri poate deveni oricand victima unor boli infectioase; noi ii vom oferi, cu sprijinul comunitatii aradene, nu doar tratamentul necesar pentru a se vindeca, ci si un cadru optimist, colorat si vesel pentru acest eveniment nedorit, dar atat de prezent in viata lui.