Marti 10 iunie 2014, la Gradinita cu Program Prelungit din Sambateni, a avut loc un eveniment deosebit, in cadrul parteneriatului scolar – prescolar “NE INTALNIM, PRIETENI SA DEVENIM”.

Voluntarii Asociatiei Cetatea Voluntarilor au organizat pentru micutii participanti ateliere de creatie, jocuri, dansuri, face-painting si mai ales o surpriza foarte placuta: intalnirea cu Micky si Minnie Mouse.

Copiii au realizat frumoase felicitari colorate, cu decoratiuni si pictura, au dansat impreuna pe notele celor mai indragite melodii pentru copii, s-au jucat in curtea gradinitei, au fost pictati pe fata si s-au bucurat de compania simpaticelor personaje Disney care li s-au alaturat in cursul evenimentului.

Au participat la aceasta ora de prietenie si veselie copii gradinitei PP Sambateni impreuna cu doamna educatoare Mihaela Trausan, copii gradinitei Samarineanul din Sambateni alaturi de doamna educatore Melania Ivasco si elevii clasei a VI-a a scolii gimnaziale Sabin Manuila cu doamna invatatoare Corina Ursu.